Mobil ekranda qızıl dəqiqələr: 800 metrlik qələbə

Bienvenidos al Bar. Este es el lugar para hablar de lo que deseen. Chistes, videos, etc.
Responder
agnellaoral
Capitan
Capitan
Localidad: poland

Mobil ekranda qızıl dəqiqələr: 800 metrlik qələbə

Mensaje por agnellaoral » Mar Jun 02, 2026 9:59 am

Metroda gediş-gəliş vaxtı idi. Adamlar bir-birinə dəyirdi, kimisi telefonunda danışır, kimisi nə isə oxuyurdu. Mən isə ələ-ələ verib ayaq üstə dayanmışdım. İşdən çıxmışdım, yorğun idim. Paltarımın cibində telefonum cingildədi. Çıxartdım, baxdım – dostum Sənan yazırdı: “Metrodasan? Vaxt keçsin deyə mostbet mobi ilə oyna. Çox yüngüldür, data yemir.” Güldüm. Həmişə belədir – Sənan hər şeyə bir həll tapar.

Düşündüm, niyə də yox? Telefonum o qədər də yeni deyil, internet də sürətli deyil. Amma Sənan dediyinə görə, mostbet mobi versiyası ağırdır. Yükləmədən birbaşa brauzerdən işləyir. Ünvanı yazdım, sayt açıldı. Həqiqətən də tez açıldı. Qeydiyyatdan keçdim – bir dəqiqə çəkmədi. Sonra qarşıma xoş gəldin bonusu çıxdı. Heç depozit qoymadan 5 dollar pulsuz verdilər. “Metroda pulsuz pul?” – deyə düşündüm. Bu yaxşı başlanğıcdı.

Seçimimi ruletdən yana etdim. Çünki ruleti həmişə sevmişəm. Qırmızı, qara, tək, cüt – sadə və məntiqli. Həmin 5 dolları oynamağa başladım. Birinci mərc – qırmızıya 1 dollar. Qırmızı düşdü. 2 dollar qazandım. İkinci mərc – yenə qırmızıya 2 dollar. Yenə qırmızı. 4 dollar. Üçüncü – 4 dollar qırmızıya. Qırmızı. 8 dollar. Nəfəsim kəsildi. Dördüncü – 8 dollar qırmızıya. Qara düşdü. 8 dollar getdi.

Təəssüfləndim, amma 5 dollar qazancım qalmışdı. Dayanmalı idim. Amma metro hələ də sürətlə gedirdi, mənim dayanacağıma hələ 4 stansiya var idi. Mostbet mobi yenə açdım. Bu dəfə kiçik mərclərlə oynamağa qərar verdim. 0.5 dollar, 1 dollar. Yavaş-yavaş qazandım. 5 dollar 12 dollar oldu. 12 dollar 20 dollar. 20 dollar 35 dollar. Metroya mindiyim vaxtdan 20 dəqiqə keçmişdi. Cibimdəki “pulsuz 5 dollar” 35 dollar olmuşdu.

Dayanacağım çatdı. Metrodan çıxdım. Küçədə hava gözəl idi, günəş parlayırdı. Mən isə gülümsəyirdim. Düşündüm ki, həyat bəzən ən sadə anlarda ən gözəl şeyləri verir. Gündəlik işdən evə metro ilə qayıdıram, amma bu dəfə qayıdışım fərqli oldu. Cibimdə 35 dollar əlavə pul.

Evə çatanda həyat yoldaşıma yeni planımı dedim: “Sabah nahara restorana gedirik”. O soruşdu: “Pulumuz hardan gəlir?” Mən gülümsədim: “Metrodan”. O başa düşmədi, amma qəbul etdi. Sabahı axşam uşaqları da götürüb yaxınlıqdakı bir kafe-restorana getdik. Yeməklər dadlı idi, musiqi gözəl idi, uşaqlar şirniyyat yeyib gülürdülər. Hesabı ödəyəndə – 42 dollar. Cibimdə o qazancdan 35 dollar vardı, qalanını öz maaşımdan əlavə etdim. Dəyərdi. Hər qəpiyinə dəyərdi.

Həmin gündən sonra mostbet mobi mənim metro yoldaşım oldu. İşdən evə gedərkən, yolda vaxt keçəndə, istənilən boş dəqiqədə – açıb oynayıram. Amma qaydam eynidir: nə vaxt dayanacağımı bilirəm. Bəzən qazanıram, bəzən itirirəm. Amma itirəndə əsəbiləşmirəm. Çünki bilirəm ki, bu, sadəcə metro yoludur. Və mən əsl məqsədimə – evimə, ailəmə qayıdıram.

Mostbet mobi mobil versiyası olmasaydı, bəlkə də heç vaxt başlamazdım. Çünki kompüterdə oturub oynamağa vaxtım yoxdur. Amma cibimdəki telefon, metroda keçən 20 dəqiqə – bunlar mənim üçün qızıl dəqiqələrdir. İtirdiyim vaxt deyil, qazandığım təcrübədir. Və hərdən pul da qazanıram. Əsas odur ki, o 20 dəqiqəni dəyərləndirirsən.

Bu gün metroda gedəndə ətrafımdakı insanlara baxıram. Kimi telefonunda seriala baxır, kimi musiqi dinləyir, kimi yuxulayır. Onların heç biri bilmir ki, həmin 20 dəqiqə ərzində 35 dollar qazanmaq olar. Ya da heç olmasa şansını sınamaq. Mən sınamışam. Və bəzən alınır. Alınanda isə – o hissi heç nəyə dəyişmərəm. Metro çıxışında günəş, evdə ailə, və cibində bir az əlavə pul. Kiçik bir qələbə. Amma mənim üçün böyük.

Mostbet mobi – bu sadəcə bir sayt deyil. Bu, mənim metro hekayəmdir. 800 metrlik yolda yazılmış bir hekayə. Və mən onu yaşamaqdan zövq alıram. Hələ də. Hər gün. Hər səfərdə. Bəlkə bir gün sən də yanımda dayanıb “bəs mən?” deyə bilərsən. Onda mən sadəcə gülümsəyib telefonumu uzadaram. Çünki şans hər kəsə lazımdır. Və metro hər kəs üçün var.

Responder